HOKAP Online

                                          NIEUW: Gratis verzenden vanaf € 50.00

                                                           

Adres : Rhijnsburglaan 19  
    8181 XW Heerde  
Telefoon : 0578 - 693258  
Email : info@hokaponline.nl  
  Winkel » Privacy verklaring Mijn Account  |  Inhoud Winkelwagen  |  Afrekenen   
CategorieŽn
Lijstmaat
Nieuwe Producten meer
MK12302NW (bxh):31.5x34 1 opening:
MK12302NW (bxh):31.5x34 1 opening:
€ 9,01
(€ 7,45 Excl. BTW)
Informatie
Contact
Betaalwijze
Verzendkosten
Privacy verklaring
Algemene Voorwaarden
Veel Gestelde Vragen
Levertijden
Links
.
Betaalmethoden
Betaalmethode iDeal

Verschillende betaalmethoden

Betalen met DIRECTebanking.
Privacy verklaring

Privacy verklaring

Deze pagina heeft tot doel u te informeren over de manier waarop HOKAP online omgaat met uw persoonsgegevens.

Persoonsgegevens
Persoonsgegevens zijn gegevens die herleidbaar zijn tot een "geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon". Dat betekent dat de naam van een persoon op wie de gegevens betrekking hebben bekend is, dan wel dat die persoon kan worden achterhaald. Een voorbeeld van een persoonsgegeven is een naam van een persoon, een huisadres of een e-mailadres.
Als u op deze website een of meerdere producten bestelt, wordt u gevraagd om een aantal persoonlijke gegevens in te vullen, zoals naam, e-mailadres, afleveradres en gegevens om uw betaling te kunnen verwerken. Deze persoonsgegevens worden alleen gebruikt om uw bestelling af te handelen.
Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt, dat alleen de gegevens gebruikt worden die u zelf actief achtergelaten heeft. De gegevens worden nooit aan derden ter beschikking gesteld of gebruikt voor andere doeleinden dan waarvoor u ze heeft verstrekt.

Wet bescherming persoonsgegevens (WBP)
Bij het verwerken van persoonsgegevens wordt de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) gevolgd. Deze wet helpt de privacy van burgers te beschermen. De WBP is onder andere van toepassing op gegevens die verwerkt worden via websites. Dit betekent dat ook persoonsgegevens die via internet worden verzameld, bewaard en gebruikt, onder deze wet vallen.

Verwijdering persoonsgegevens
Indien u dit wenst kunt u op ieder moment uw persoonsgegevens van onze website laten verwijderen. U kunt ons hiervan via een e-mail op de hoogte stellen. U ontvangt dan een bevestiging dat uw persoonsgegevens zijn verwijderd.

Ga verder
Winkelwagen meer
0 voorwerpen
Snel Zoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het product te vinden.
Geavanceerd Zoeken
Reviews
Andere webwinkels van HOKAP
De WissellijstDe Wissellijst voor al uw wissellijsten.

hokaplijsten.nl
HOKAP lijsten voor de grotere wissellijsten
Talen
Nederlands Duits

        Catalog RSS